Doplňkové volby 2014/2015 - kandidáti a jejich proslovy

31.03.2015 11:47
Mili hraci, 
Rada Starsich obdrzela 4 zadosti o zarazeni do doplnkovych voleb. Po dlouhe diskuzi mezi radnimi a LP byla jedna zadost vyrazena z duvodu nezaslani kandidatske reci a nesplneni podminek (hráč je veden na black listu a trestan za vulgarni chovani na forech). 
Formou ankety bych poprosil hrače o zvoleni radniho, ktery nahradi sayku v funkcnim obdobi 2014/2015. 
 
Kandidati a jejich kandidatske reci:
 
Almir 
 
Ahoj, 
přihlásil jsem se do Rady starších z jednoho prostého důvodu a to dostávat měsíčně ty deky - opravy artů jsou drahé. Proč jenom kvůli tomu? Při průměrné vytíženosti 2-3 případy/měsíc a nulovými pravomocemi reálně ovlivnit něco jiného než udělat tytyty na zlobivé hráče je úplně jedno, kdo tam sedí. By Almir 
 
 
Lorm 
 
Drazí spoluobčané... Já to říkal! 
Opět jste volili jména a jak to dopadlo? Další z řady radních, co to nedotáhl do konce. 
Už by se to dalo označit za velké klišé. Neustále kandiduji a stále nezvolen. Jako správný politik vám musím něco slíbit. Pokud budu zvolen, v dalších volbách nebudu kandidovat. 
 
 
Santa 
 
Zdravím hráče Darkelfa, 
Kandiduji do RS, protože bych rád přispěl k udržení pořádku na DE. Je jasné, že nahradit velikána, jakým byl Sayka, dokážu já jen těžko, ale slibuji, že ve své pozici udělám maximum. Co se týče nějakých novot, nemyslím si, že by bylo potřeba dělat nějakou zásadní revoluci v RS, kodexu či adminstvu, ostatně nový kodex od minulého roku vyřešil mnoho drobných neduh, včetně již tak profláknutého případu s Ivanslizem (netřeba „HO“ připomínat). Z mé pozice bych jen chtěl dodat, že bych byl rád, kdybychom se jako komunita pokusili zlepšit vztahy, zejména na forech, protože ty (podle mě) kazí náladu dlouhodobě a není to zásluha jen 1 člověka. Takže to je snad jediná věc, ke které bych rád přispěl „nově“, nejvíc podle kodexu „§2 Hráči jsou povinni se zdržet jakýchkoli projevů vulgarity, nesnášenlivosti“. V posledních měsících si myslím, že se na slušnost pozapomnělo na všech stranách. Snad nejsem sám, kdo si to myslí. 
Děkuji za pozoronost a budu rád za každý Váš hlas 
Santa