Galapotíže, opět v lize 3S

14.10.2013 12:14

Tato liga se nám stává nejproblémovější vůbec. Opět se hráči nedrželi svých smluv, jednali na "vlastní triko" a jen uškodili sobě či spoluhráčům.

O co šlo?

Aliance Green Hobbitt nemá v lásce Divoké především díky nemorálním akcím typu dobereme za padlé hráče nebo vyměníme dle výhodnější pozice, a hrají v této lize na "Hydru". Green Hobbitt to přestalo bavit, a tak se rozhodli, že na Divoké zkusí jejich vlastní medicínu, jen trochu jinak. Spojili se s alianci Mysteriarchové (společné tažení proti Divokým, dále nerozvedeno) a mimo vědomí Myst. se ještě spaktovali s Preritoriány Temnot (mír do konce věku + zavření za NEKLANOVOU alianci Green Hobbitt s tím, že obsazení domluví později, až to bude aktuální) - (https://img543.imageshack.us/img543/452/7r21.png.)

 

Divocí dostávali na zadel, tak se GH rozhodli začít dělit koláč (https://img600.imageshack.us/img600/2126/luyd.png). Jelikož tím prozradili Mysteriarchům, že nespolupracovali jen s nimi, zvedlo to vlnu nevole (olej do ohně přidala i nabídka, že aliance bude klanová, i když s Preritoriány domluvili něco jiného) a šlo to ráz na ráz.

 

Ohrazení Preritoriánů https://img51.imageshack.us/img51/9082/n6am.png

Odpověď saweruse https://img11.imageshack.us/img11/9118/86xt.png

Bublin za PT https://img401.imageshack.us/img401/2102/anib.png

Poslední odpověď https://img443.imageshack.us/img443/712/nl3p.png

 

Jehuda del Becalel odešel z aliance Preritoriáni Temnot (jelikož byl vázán mírem do konce věku, stále byl svazován i podmínkami uzavření míru mezi GH a PT), založil kult a klanovou alianci PT, přizval do ní hráče z řad Divokých a Mysteriarchů a jednal v duchu spravedlnosti a vyššího dobra. Rada Starších se rozhodla trestat takto:

 

Jehuda del Becalel - Bílé mínus za porušení §9a a jednání v rozporu s Preambulí Kodexu DE;

Sawerus69 - Bílé mínus za nátlak aliance PT do klanové aliance Green Hobbitt, domáhání se podmínek, které nebyly smluvně schváleny oběma stranami (§5 a §7);

Sir Ogmur, Celuar, Slaanesh - Bílé mínus hráčům Mysteriarchů za nedodržení smluvních podmínek (boj proti Divokým) + porušení §9a, §11b).


Závěrem

Tento případ je sporný, jelikož Kodex umožňuje obejít mír do konce věku, pokud aliance nezanikne. Radě se tento případ v pořádku nezdá, bude upraven §11b, avšak Jehuda del Becalel si odnese jako trest pouze bílé mínus, tvrději či exemplárně být potrestán nemůže, protože využil díry v Kodexu, která bude muset býti upravena.

 

Pokud se aliance neumí dohodnout o naplnění smlouvy, mohou požádat členy Rady Starších o pomoc.

Stařešina vakuu.m.2

 

 

Anketa

Je trest spravedlivý?

Ano (35)
56%

Ne (28)
44%

Celkový počet hlasů: 63

Anketa

Mám zde zřídit diskusní forum, i když to bude přes Disqous?

Ano (16)
30%

Ne (19)
35%

Radši se přesunu na meziligové (19)
35%

Celkový počet hlasů: 54