Logování do lig

26.12.2015 22:46
Nalogování dvou svých vlastních účtů do jedné ligy zároveň je považováno za porušení Kodexu §3 a). 
 
Porušení Kodexu - příklad 1.: 
Naloguji účet Bublifuk do ligy 2A, ale nelíbí se mi zemka, kterou mi systém vybral a jelikož nechci utrácet za opětovnou registraci, lognu do ligy ještě účet Koloběžka. Až potom si vyberu, která základní zemka je pro mě vlastně výhodnější a jeden z účtů odlognu. 
-------------------------------- 
I kdybych měl mít v jedné lize dva účty jenom 5 minut a to třeba kolem poledne, je to porušení pravidel, nedejbože přes uzavření logování či snad přes přepočet. 
 
 
Porušení Kodexu - příklad 2.: 
Chystá se rasovka. Chci lognout za trpaslíky, ale vždy když se dostanu k netu, abych lognul, vychází dle systému volba na elfy, kteří logují před trpaslíky. Tak teda lognu jeden účet za elfa a hned potom za svého chtěného trpaslíka. Následně elfa odlognu. 
------------------------------- 
I toto je porušení pravidel, touto kličkou se dostanu do výhodnější pozice než ostatní. 
 
 
Logování slučitelné s myšlenkou Kodexu: 
Je 00:06 a já se chci lognout s dvěmi členy ali co nejrychleji do ligy, abych zabral skrz portálovou bránu určité země nebo využil vysokého trhu či naopak je 21:55 a jeden dva členové ali ještě v lize lognutí nejsou a stejně jako v prvním případě nejsou doma či k sehnání, a tak lognu za ně. 
------------------------------- 
Toto je obecně dlouhodobě v rámci rozumných mezí považováno za míru, kterou lze tolerovat, neboť nemá čistě prospěchářský důvod a jedná se o účty jiných hráčů stejného klanu, kteří logovat chtějí, ale z nějakého důvodu nemůžou. Často se i stává, že jsou 0. den i odehráni někým jiným, dále ale hrají sami za sebe. To vše se děje s přímým souhlasem a na přání majitele účtu. 
 
Pakliže by se mělo provalit, že někdo zneužívá tohoto "povoleného porušení pravidel", věřte, že bude tvrdě trestán.
 

- Bublifuk