Porušení míru za účelem dekově se obohatit

29.11.2015 15:37

Amigor (24.11. 2015)

Hráč Amigor má v naší nejprestinější lize 1 mír se třemi svými sousedy. Jelikož ví, že již zítra bude liga červená, rozhodně se na každého z nich zaútočit, porušit tak 3 míry naráz a sebrat jím tímto aktem celkem 13 zemí. To vše za účelem dekově se obohatit na zemkách, tedy na dekové odměně za ně. Navíc jeden z nich přišel při zabrání svých zemí o život hrdiny. 

RS dojdou tři stížnosti. Informuji Amigora, co udělal špatněm jak postupovat a obzvláště o nutnosti dekové reparace daným hráčům, jinak bude následovat trest. 

Jeho reakce:

Tak jsem mu to celé vysvětlil znovu a již výrazně nastínil, co bude následovat, pokud reparovat odmítne. Jelikož se 24 hodin od jeho přečtení mé zprávy nic nedělo a poškozeným na účet deky nepřišly, RS konala. V této době jsme se shodli na bílém mínus a cejchu na 24 měsíců a samozřejmě na násilném odebrání deků na základě Kodexu paragrafu 10 f

Píšu tedy LPmu, co je potřeba udělat. LP obratem vyřizuje, že si hráč všechny deky, co měl poslal na jiný účet Knížectví Temnoty, že mu byly deky staženy z tama (pozn. měl pouze 3,3 deku, tak zbytek do vyměřených 4 LP doplatil ze svého). Hráči dostali jako odškodnění po jednom deku, ten jenž ztratit život na herovy deky 2. 

Amigor následně reaguje takto:

Ve výsledku si vysloužil bílé mínus, cejch na 24 měsíců, odebrání celkem 3,3 (4) deků (za zemky dostal cca 1,6) a tento článek. Zda mu to všechno za ten podvod stálo, netuším. Mimo jiné porovnání s jiným podobným případem z minulého roku.

- Bublifuk