Přenechávky pro získání trofejí

25.08.2014 20:49

Scopres a obr (25.8. 2014)

Hráči Scopres a obr jsou hráči jednoho klanu Terminators. Nalogovali do K2 jistě společně. V jednu dobu, kdy byla již opozice poražena, měl Scopres v držení země jako Víděň, Vyšehrad, Řezno, Olomouc a obr pouze Vratislav (s zlatých portálů).

Později byli v jedné ali a Scopres měl v držení všechny zlaté portály. Následující den vlastnil všechny zlaté zase obr. Logicky a hlavně za použití zdravého rozumu se jednalo o jasnou přenechávku zemí. Obzvláště usvědčující fakt bylo následující: Scopres při přenechávce zlatých portálů musel dát obrovi VP, protože např. Řezno nesousedilo s žádnou s obrových zemí, protože ten den všechny zlaté portály vlastnil Scopres (z mapy jasně zřetelné). 

Případ se vlekl velmi dlouho a liga mezitím skončila. Navíc např. Scopres se absolutně nepochopitelně vymlouval na vzniklou situaci, že přenechávky v rozhodnutém věku, kdy je liga pro jednu stranu vyhraná, nic neznamenají. "Jistě, v tomto případě pouze získání nejobtížnější trofeje v DE" - Bublifuk 

Nakonec bylo pro oba rozhodnuto o následujícím trestu, který byl vykonán dnes:

- bílé mínus s popisem, co učinili

- smazání minimálně tří trofejí v řadě (včetně Legendárního klíčníka)

- cejch na 12 měsíců

- BAN na účet na 3 měsíce

Snad jim tom bude ponaučením, že systém se přelstít dá, ale pokud si toho někdo všimne, bude hráči sebráno daleko více, než získal.

Jednoduše řečeno, ani v nejmenším se to nevyplatí.

- Bublifuk