Sviňárny v R1

03.12.2014 14:13

Mr. Body a Pacely II (26.11. 2014)

Situace byla prostá. Jednalo se o to, že hráč Mr. Body (ali Společenstvo) dostával pravidelně informace od Pacelyho (ali Darkness), kam útočí Raj Ahtem (ali Darkness), jenž byl na Bodyových hranicích. Mr. Body tedy přesně věděl, kam půjdou útoky a jak budou silné. Dle toho se tedy také zařizoval, upravoval potřebnou obranu dané zemky, zvedal jejich MO přesně tak, aby Raj kouzly se svou SK neprošel, ostatní země nebránil vůbec atd.

Raj dostal podezření a aby si jej potvrdil, rozhodnul se, že Bodyho nachytá. Poslal útok na "nesmyslnou" zemku, na takovou kam by za normálních okolností neútočil, protože nebyla strategicky důležitá s tím, že útok před půlnocí nakonec stáhne. Útok byl velmi silný a tak chtěl Body pomoc ve formě vojenké od alikolegy (Bobíček) na mapě. Ten se ale s Rajem zná a v rámci "nachytání" vojenskou smlouvu odmítnul. Když Body zjistil, že útok sám neubrání, danou zem si vyuragánoval. Taktéž se za pomocí informací o síle útoků snažil Rajovi chytit hrdinu, to se mu naštěstí nepodařilo, ale stáhl jej o dva životy.

V průběhu řešení jsme se dostali k diskuzi mezi Mr. Bodym a Bobíčkem, v které se právě ti dva baví o Rajově útocích a obraně. Podstatné je, že Mr. Body píše, že musí útoky přesně spočítat, že to není až tak moc těžké, jen to chce pár minut. Chvíli na to je zaznamenán logovací čas Pacelyho, který koukne Rajovi do výpisu útoků a přes jiný komunikační kanál to sdělí Bodymu. Ten následně píše Bobíčkovi, že už to přesně spočítal. Tato souvislost je nejvíce usvědčující. 

Podobné podezřelé chování vykazoval i hráč mark55, u něj ale nabyla "nalíčena žádná past" v podobně "nesmyslných" útoků a chybí zde záznam komunikace. 

Mr. Body a Pacely zapírají, že by cokoliv takového dělali, navíc nám součastná verze Kodexu nedovolí je nikterak trestat. Nový Kodex již na podobnou velmi specifickou situaci a taktéž mnohé další pamatuje a trest by je neminul. RS tedy doporučila velitelům aliancí oba hráče vyhodit a sežrat. Členové RS taktéž hráčům dají soukromé bílé mínus na znamení nesouhlasu s jejich chováním.

 

- Bublifuk