Další ocejchování

29.06.2014 13:51

manajedobry (25.6. 2014)

Šéf aliance (jméno není podstatné) nabídl kapitulaci opozici. Velitel opoziční ali ji přijal. V kapitulaci bylo mimo jiné zmíněno i toto: "Dále nabízíme dohody o tom, kam se chcete dostat bude vám tam umožněn vztup, pokud to bude možné" (jedná se samozřejmě o neutrálky).

Dále hráč Gedzzitka píše manajedobry o tom, že chce poslat útok na neutální zemi. manajedobry zprávu přečte a tak Gedzzitka útok posílá v domění, že bude vše ok. Nicméně po přepočtu vidí, na stejnou zemi útočí i mana a dobil ji. Problém je v tom, že v útoku Geddzitky byl hero, který tím přiše o život.

Gedzzitka píše manovi, co se stalo a chce vysvětlení. Ten ale reaguje vulgární. Gedzzitka podává případ. Velitel aliance, které je mana členem ani já nedostaneme od many žádné vysvětlení. Následně mana 2 dny nehraje. Velitel jeho ali ho vyloučí, nechce s ním mír nic společného. Mana i poté, co je opět online nikterak podstatně neraaguje a pořád mi jen dokola posílá záznam zpráv o hádkách po dobití neutrálky. 

RS se shodla na trestu ve výši výmazu z ligy, bílého mínus a cejchu na 12 měsíců, který byl proveden na druhý den v podvečer.

Já jsem se ještě nakonec dověděl, že jsme debil (a hůře) a ničemu nerozumím, takže tak - klasika.

 

- Bublifuk