Doplňkové volby do Rady Starších

13.03.2016 22:42

Po vyloučení Radního Belegura je nutné doplnit stavy a zde máte výčet kandidátů, včetně jejich proslovů. Volba proběhne formou ankety v DE od zítřka, tzn. 14.3.2016 až do neděle 20.3.2016.

 

Arnold

Ahoj, pohybuji se na DE už přes 10 let a doteď jsem se snažil spíš nevyčnívat a držet se v ústraní, ale poslední dobou mě pobouřilo několik věcí a rád bych přispěl DE svým časem pro nějaké zlepšení. Za prvé bych chtěl prosadit mírnou veřejnost řešených případů, aby existovala diskuze aktuálního případu, který se řeší a byla veřejná/zúčastněným hráčům přístupná, aby se v případě neshody RS mohli hráči již v průběhu řešení obrátit včas i na LP, aby se neřešilo vše až potom. Jsem čestný hráč a byl bych rád, kdyby se upravil kodex nebo se někam napsalo oficiálně věci, kterými se RS řídí - jako například "První priorita pro poškozeného" nebo "Nejvyšší priorita ochrana nevinných hráčů", ale aby to bylo někde jasně napsané a hráči o tom věděli. Udělal bych pro DE co bude v mých silách, aby se zlepšil, protože mi za tu dobu přirostl k srdci. 
Arnold.

cursed

Zdravím všechny hráče i hráčky. V poslední době v RS došlo k mnoha kontroverzním rozhodnutí, ale i tak si myslím, že práce RS je užitečná a je dobré, že ji máme. Proto bych chtěl navázat na Belegurovu práci v tomto orgánu. Aktivně hraju všechny úrovně lig a tak vím jak to kde chodí - nesmyslné štíty, náhodně nespokojka, protahování věků neutrálů se slovy 'jen se nudím', atd. Tohle vše narušuje klid jednotlivců a poškozuje celou alianci a proti tomu se musí bojovat. 

ffv vy

a) vylepšení image RS - pomocí vylepšení webové stránky, nových nápadů od RS, zlepšení sekce hráči v RS (osobnější informace a cíle) 
b) plnění hlavní funkce a to rozhodování v případech - dle použití rozumu 
c) snaha o celkové zlepšení Rady Starších.. aby nebyla jen ta, co rozhoduje případy a nudí se a bere deky (jak psal Almir) 

Víc se nemá smysl rozepisovat, protože 80% lidí volí ze svých nicků stejně jenom jména (ať je volební program jakýkoliv) a může si klidně hráč napsat, že tam jde jen kvůli dekům či jakýkoliv program, který stejně plnit nebude.

lorm

Horší už to nebude.

 

Kromě techto kandidátů byli hráči navrženi ještě další dva, nicméně ti své nominace nepotvrdili, tudíž nejsou do volby zařazeni. Přeji všem zůčastněným hodně štěstí ve volbách.