Kandidáti do Rady Starších a jejich proslovy

14.10.2016 19:29

Zde abecedně seřazený seznam kandidátů do dalšího funkčního období. Volba bude probíhat do 23.10.2016 23:59 formou ankety na DE.

 

Almir

nepamatuji co jsem Vám slíbil minule. Ale ať to bylo cokoliv, teď slibuji 2x tolik.

 

BlackT

Zdravím všechny hráče i hráčky. V posledních pár měsícich nám RS ukázala svou neaktivitu a proto jsem se rozhodl kandidovat a vnést do RS trochu svěžího větru.
A čím bych se chtěl ucházet o Vaše hlasy?    Nebudu Vám tady slibovat změny všeho možného jako mnozí přede mnou, ale můžu Vám slíbit aktivní přístup při řešení Vašich problémů a stížností, tak aby nikdo nemusel čekat a mohl se v klidu věnovat hře.
Pokud chcete změnu, tak mi pošlete svůj hlas.

 

cursed

V této hře se pohybuju od roku 2006 a již za sebou mám nějaké zkušenosti s funkcí radního. Chtěl bych navázat na mé krátké období strávenou v RS a dále pomáhat poškozeným a potlačovat nefér chování.

 

Decado

Zdravím všechny nové i stávající vytrvalé hráče.
Do Rady Starších kandiduji, protože si pořád myslím, že smysl má a pomáhá v lepším běhu naší oblíbené hry. Také věřím, že mám odvahu řešit náročné případy a poté číst reakce všech těch haterů, kteří na to odvahu nemají. Rád bych, pokud si tak komunita bude přát, pomohl svou aktivitou a rukou k dílu a pokusil se být přínosem v komunikaci mezi Radou a při řešení různých sporů.
Tímto bych chtěl poděkovat za Váš čas, že pořád máme ještě co hrát a přeji Vám šťastnou ruku při výběru svých kandidátů.

 

DragonSpar

Zdravím všechny hráče, 

jelikož se hlásím snad již pátým rokem, myslím si, že není k mému jménu třeba něco dodávat. Ačkoliv se počty případů za poslední měsíce rapidně snížily, stále se jednou za čas objeví takový, který potřebuje objektivní zhodnocení a zkušenosti Radního. Ne vždy je to snadné a ne vždy se člověk zavděčí všem. Je třeba dbát toho, že to neděláme proti Vám, ale pro Vás. Rád bych Vám v tomto ohledu sloužil i další rok, děkuji velice za Vaše hlasy.

 

chesstik

Vážené hráčky a vážení hráči, přátelé,
rád bych se ucházel o Váš hlas ve volbě RS. Patřím mezi dlouholeté a aktivní DE playery. I po těch všech letech, bojích, chatech se umím z DE radovat a každý den web navštívit a pokecat s protihráči i se spoluhráči. Je to taková srdcovka. :)

K naší DEhře Rada Starších patří a myslím, že je vhodné, aby se obsazení obměňovalo. Mé odhodlání zavazuje a jsem ochoten nám všem věnovat čas navíc. Děkuji za Vaši podporu a přeji spokojená DE hlášení.
 

lorm

Je jedno jaké zlo zvolíš, ale nemělo by moc mlaskat.