Kandidáti do voleb 2011

22.09.2011 09:39

Do volebního období 20011/20012 se přihlásili tito kandidáti dle abecedního pořadí:

Árijec, Ent kyslík, Hrabě de Kubicius IV, Lahva, Lord Nememus, Lorm, paprsek3, vakuu.m.2

Volby proběhnou od 25.9. do 1.10. 2011 a volí se 5 radních.

Každý z kandidátů také přináší svůj volební program:

 

Árijec
    V DE už působím celkem dlouho a tak bych byl rád nápomocen při posuzování přestupků a ukládání trestů hráčům kteří si v této hře ničeho neváží a vesele porušují pravidla této hry.Dále bych chtěl urychlit komunikaci mezi hráčem a radou staších,aby byl spor rychleji vyřešen a čestní hráči nebyli napospas těm špatným.Chtěl bych tuto hru maximálně zpříjemnit všem hráčům kteří ji mají rádi a odstranit zní neférovost a nesolidní jednání.
 

Ent kyslík

Vážená DE komunito,
chcete v radě omnipotentní, erudované, inteligentní, krásné, jedním slovem dokonalé hobity? VOLTE ENTA KYSLÍKA
chcete v radě zastánce rasových menších (rozumějte hobitů)? VOLTE ENTA KYSLÍKA
chcete v radě Enta kyslíka? VOLTE ENTA KYSLÍKA

Kromě pečlivé služby spravedlnosti ve světě DE, kterou považuji za samozřejmost chci prosadit následující:
upravení rádce pro nováčky, nahrazení současných Q úplně novými a hlavně zařazení informací o RS a mírových smlouvách do rádcových questů;
pro déle hrající hráče chci zařídit možnost zvolit si z více Q, ten, který příjme;
Dále chci prosadit "trestlist" - seznam, kde budou viditelné všechny tresty RS na hráčích.

Děkuji vám za váš čas věnovaný tomuto programu a věřím, že i díky němu se při volbách rozhodnete správně...
A ZVOLÍTE ENTA KYSLÍKA
závěrem jen jednu větu: Jeden hobit je mocnější než pět set skřetů s pěti sty skuruty.

Hrabě de Kubicius IV
Drahá komunita DE.
Rád bych se ucházel o místo v Radě starších

Z vlastní zkušenosti vím, že jednání RS se někdy bohužel trochu protáhne. Občas se nepodaří problém ani v čas vyřešit, na což doplácejí mnozí hráči ať už lig akčních, tak i klasických.
Toto odrazuje mnohé hráče si dokonce stěžovat Radě a místo toho tyto problémy řeší hádkami poštou a nebo ručně stručně bojem.
Ani vám se nelíbí, že hráči kteří opakovaně porušují kodex stále běhají po mapě a s radostí v porušování pokračují?
S tímto problémem je třeba něco udělat. Tvrdší tresty pro ty, kterým Kodex DE nic moc neříká a nemají ani snahu se s ním seznámit.
Na tyto provinilce budou čekat tvrdší tresty a zároveň i PRAVIDELNĚ zveřejňovaný seznam potrestaných recidivistů.
Každý den pravidelně odehrávám DE a rád pomůžu problémy vyřešit.
Jsem tu pro vás
S pozdravem Hrabě de Kubicius IV

 

Lahva
Zdravím všechny, kteří si čtou volební programy do letošních voleb RS.
Říkají mi Lahva a v DE působím už několik let, v samotné RS působím druhým rokem. V minulé řeči jsem chtěl mermomocí prosadit cejch. Svůj slib jsem dodržel a pomocí tehdejší RS jsme jej prosadili u LPho. V letošním roce by bylo fajn, kdyby se nám podařilo prosadit i návrh, který by hlavně nováčkům a nezkušeným hráčům ukázal, co vše se v této hře NESMÍ dělat.. Nějaké náznaky tohoto projektu už padly, ale prozatím jsme se nedohodli a nepředložili LPmu návrh, jak bychom si to představovali. Takže, kdybych se do RS nedostal, byl bych rád, kdyby nová rada na tomhle návrhu zapracovala.

Předem všem děkuji za váš hlas a za čas, který jste museli ztrávit nad těmito řádky.

 

Lord Nememus
Zdravím hráče DE,
po cca 3 letech jsem se rozhodl opět kandidovat do Rady Starších neb její popularita klesá a hlásí se do ní stále méně hráčů-gentlemanů. Nerad bych, aby se Rada zvrhla a výsledkem její práce by byly zmatky. Ve hře mne najdete pod nicky Lord Nememus, Nememus a Ešus plecháèek. Jsem členem klanu Sec Mazec a Degen a spol. Děkuji za vaše hlasy


Lorm
Vážení spoluobčané...
Řeknu to stručně.
Mojim cílem je zrychlit jednání, zjednodušit udílení trestů, zefektivnit práci a zpřísnit tresty. Už žádné "důkazové nedostatky". Trestat s pomocí hodnocení popřípadě mučení.
Už dost vyžírkám co sají DE jako larvy díky slepotě zákona. Už dost lenosti RS. Už dost dlouhé čekání na opověď a doufání, že si to vezme člověk s mozkem a ne jen poběrčí RS platu. Tvrdé jednání se zločinci!!! Toť můj porgram...
s přáním trvalého zdraví a hbitého prstu....

 

paprsek3
Vážení hráči,
jistě jste si všimli, že uplynul jeden rok a máme tu nové volby do RS? Jistě jste si jako já všimli, že o tento post není valný zájem. Divíte se? Já tedy nikoliv, protože jde o nevděčný úkol, ale někdo to musí dělat, tak proč ne právě já. Co mohu slíbit, že udělám, když mne zvolíte? Jistě, mohli byste si přečíst, jak vyřeším problémy hry, ale kolik takových slibů jsme už slyšeli a rok se s rokem sešel a nic se nestalo. Když slíbím, že nebudu dělat nic a splním to, poznáte rozdíl? Věřím, že většina z Vás nikoliv, krom těch, kteří porušují kodex a své sliby. Nebuďte hloupí, nevěřte prázdným slibům a věřte v práci, neboť mě všichni znáte a víte, co ode mě čekat. Je to skoro rok, co zde spravuji fóra a před pár měsíci jsem se stal plnohodnotným adminem. Pokud mne zvolíte, tak toto spojení funkcí bude praktickou výhodou, ale také závazkem pro mne. Přesto jeden slib Vám dát mohu. Budu stát o to, aby se zveřejnili tresty udělené jak radou, tak adminy.
 

vakuu.m.2

Zdravím všechny hráčky a hráče Dark Elfa,
tato onlinovka mi dala hodně, hraju ji už 6 let a nelituju ani chvilky, kdy jsem se k tomu nechal uvrtat. Poznal jsem hodně supr lidí, některé další i na sraze, ale taky i ty nepříjemné. A kvůli nim máme Radu Starších. LPmu hodně vděčím za hru, dal mi možnost (jako vám) se seznámit s ostatními. A to mu chci nějak oplatit. Nejen koupí DE-kreditů za podporu hry, ale i pomoci mu držet hru v chodu a dohlížet na ostatní hráče, aby ctili Kodex a dodržovali jasná pravidla. Stal jsem se učitelem a radím nováčkům, když si řeknou. Já se chci dostat ale i dál a pomoci právě VÁM, kdo máte problém s porušením míru či jiným přestupkem. Volte mě, zajišťuji Vám rychlé řešení problému.
vakuu.m.2

Diskusní téma: Kandidáti do voleb 2011

Re: Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 22.09.2011 | Vložil: Anup

a pokud budes zvolen tak te povinnosti na RS donuti snizit to na 3 aktivni? ;)

Re: Re: Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 23.09.2011 | Vložil: Hrabě de Kubicius

No, myslím, že mi nebude dělat problém snížit aktivní nicky na 3, abych povinnosti jak svoje tak ani povinnosti v RS nezanedbával

Re: Re: Re: Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 25.09.2011 | Vložil: Anup

OK, v tom pripade je vicemene vse v poradku... a kdybys nakonec zjistil ze toho je moc, budes ochoten zkrouhnout to i niz? :)

Re: Re: Re: Re: Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 26.09.2011 | Vložil: vakuu.m.2

Nebo jen brát DEKy a nic nedělat :))

Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 22.09.2011 | Vložil: Ent kyslík

souhlasím se vším, co jsi řekl, až na to, že fungování nové RS bude katastrofa... věř, že sem schopen být velmi zodpovědným člověkem, a když budu zvolen, udělám vše pro to, abych nikoho nezklamal

Re: Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 23.09.2011 | Vložil: paprsek3

Pokud budeš zvolen, tak ti přeji, aby se ti toto povedlo. Budeš první v historii. Bohužel vždy bude někdo nespokojený a zklamaný

Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 25.09.2011 | Vložil: Nememus

Jsi nějak nedopočítal a zapomněl na mě. Je třeba to připomenout :)
Bída je všudypřítomná a pokud se proti ní nebojuje, je z toho ještě něco horšího, anarchie a chaos. Já měl před pár lety v RS Therose a Aru, tak jsem snad připraven na všechno :)

Re: Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 25.09.2011 | Vložil: lorm

myslím že režim potom neuspěl už vůbec...

Re: Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 26.09.2011 | Vložil: Lae

Na takové jako já připraven být nemůžeš

Re: Re: Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 26.09.2011 | Vložil: Nememus

Co je zrovna na tobě tak strašného? :)

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Přidat nový příspěvek