Podání případu RS

08.01.2015 01:02

Nyní povídání o tom, jak správě a hlavně efektivně podat případ Radě Starších.

Řekněme, že se stane nemilá situace; soused s kterým máte klasický mír na vás zaútočí a zabere vám dvě hraniční země. Napíšete mu tedy, co se děje, že porušil mír a že žádáte o navrácení oněch zemí zpět (ideálně vybavených hospodářskými stavbavi a s aktivní spokojeností pro váš další přepočet). Hráč zprávu přečte, jenže nejen že neodpoví, ale následujcí přepočet se stane to, že pokud vy na ony zemky zaútočíte s tím, že si je vezmete zpět, tak útoky nevyjdou, protože onen hráč země bránil. 

V tom okamžiku na nic nečekejte a okamžitě kontaktujne nás, Radu Starších. A jak na to: v poště máte na pravé straně pod okénkem psacího pole lištu s nadpisem Zpráva správcům na témě: Když rozrolujete naleznetě několi položek a právě druhá vás bude zajímat - Stížnost na hráče (Rada Starších). Nyní se objeví text; Pokud některý hráč závažně poruší pravidla Kodexu Dark Elfa, můžeš na něj poslat stížnost Radě Starších. Pošli i důkazy!

Závěr sdělení je nejdůležitější. Důkady. Mnozí si totiž myslí, že mimo stížnost na určitého hráče s tím, že vám přes platný mír zabral dvě země a žádáte vyřešení problému, jako důkaz postačí zkopírování útoků na vaše země z výpisu hlášení do pošty. To bohužel není pravda. Ve výše popsaném případě je třeba RS zaslat následujcí. Jsou to minimálně printscreeny obsahující nabídku míru a výpis hlášení, kde je jasně vidět, že jste o země přišli. Vůbec neuškodí printscreen další komunikace, tedy v tomto případě zprávy, kterou by jste napsali sousedovi (aby bylo jasně vidět, že přečetl a neodpověděl), případně další výpis z hlášení týkající se vašich reparačních útoků, které neprošly, popřípadě printscreen určené části mapy. Tyto printscreeny potom v podobě obrázků uložit např. na leteckaposta.cz a poslat v poště jen odkaz, či printy samotné poslat na náš g.mail: radastarsich@gmail.com.

Existuje ale i daleko jednoduší, rychlejší a efektivnější cesta, kterou já osobně vřele doporučuji. Tou je zaslání "klíčků" tedy přihlašovacích údajů daného účtu do hry, přihlašovací Jméno a Heslo. Radní, který si váš případ vezme nastarost, si již sám velmi rychle zajistí potřebné důkazy, které to jsou, nejlépe ví koneckonců on sám. Tímto způsobem nám pomůžete, aby byl případ co nejrychleji vyřešen k vaší i naší spokojenosti.  

 

- Bublifuk