Kandidáti do voleb 2011

22.09.2011 09:39

Do volebního období 20011/20012 se přihlásili tito kandidáti dle abecedního pořadí:

Árijec, Ent kyslík, Hrabě de Kubicius IV, Lahva, Lord Nememus, Lorm, paprsek3, vakuu.m.2

Volby proběhnou od 25.9. do 1.10. 2011 a volí se 5 radních.

Každý z kandidátů také přináší svůj volební program:

 

Árijec
    V DE už působím celkem dlouho a tak bych byl rád nápomocen při posuzování přestupků a ukládání trestů hráčům kteří si v této hře ničeho neváží a vesele porušují pravidla této hry.Dále bych chtěl urychlit komunikaci mezi hráčem a radou staších,aby byl spor rychleji vyřešen a čestní hráči nebyli napospas těm špatným.Chtěl bych tuto hru maximálně zpříjemnit všem hráčům kteří ji mají rádi a odstranit zní neférovost a nesolidní jednání.
 

Ent kyslík

Vážená DE komunito,
chcete v radě omnipotentní, erudované, inteligentní, krásné, jedním slovem dokonalé hobity? VOLTE ENTA KYSLÍKA
chcete v radě zastánce rasových menších (rozumějte hobitů)? VOLTE ENTA KYSLÍKA
chcete v radě Enta kyslíka? VOLTE ENTA KYSLÍKA

Kromě pečlivé služby spravedlnosti ve světě DE, kterou považuji za samozřejmost chci prosadit následující:
upravení rádce pro nováčky, nahrazení současných Q úplně novými a hlavně zařazení informací o RS a mírových smlouvách do rádcových questů;
pro déle hrající hráče chci zařídit možnost zvolit si z více Q, ten, který příjme;
Dále chci prosadit "trestlist" - seznam, kde budou viditelné všechny tresty RS na hráčích.

Děkuji vám za váš čas věnovaný tomuto programu a věřím, že i díky němu se při volbách rozhodnete správně...
A ZVOLÍTE ENTA KYSLÍKA
závěrem jen jednu větu: Jeden hobit je mocnější než pět set skřetů s pěti sty skuruty.

Hrabě de Kubicius IV
Drahá komunita DE.
Rád bych se ucházel o místo v Radě starších

Z vlastní zkušenosti vím, že jednání RS se někdy bohužel trochu protáhne. Občas se nepodaří problém ani v čas vyřešit, na což doplácejí mnozí hráči ať už lig akčních, tak i klasických.
Toto odrazuje mnohé hráče si dokonce stěžovat Radě a místo toho tyto problémy řeší hádkami poštou a nebo ručně stručně bojem.
Ani vám se nelíbí, že hráči kteří opakovaně porušují kodex stále běhají po mapě a s radostí v porušování pokračují?
S tímto problémem je třeba něco udělat. Tvrdší tresty pro ty, kterým Kodex DE nic moc neříká a nemají ani snahu se s ním seznámit.
Na tyto provinilce budou čekat tvrdší tresty a zároveň i PRAVIDELNĚ zveřejňovaný seznam potrestaných recidivistů.
Každý den pravidelně odehrávám DE a rád pomůžu problémy vyřešit.
Jsem tu pro vás
S pozdravem Hrabě de Kubicius IV

 

Lahva
Zdravím všechny, kteří si čtou volební programy do letošních voleb RS.
Říkají mi Lahva a v DE působím už několik let, v samotné RS působím druhým rokem. V minulé řeči jsem chtěl mermomocí prosadit cejch. Svůj slib jsem dodržel a pomocí tehdejší RS jsme jej prosadili u LPho. V letošním roce by bylo fajn, kdyby se nám podařilo prosadit i návrh, který by hlavně nováčkům a nezkušeným hráčům ukázal, co vše se v této hře NESMÍ dělat.. Nějaké náznaky tohoto projektu už padly, ale prozatím jsme se nedohodli a nepředložili LPmu návrh, jak bychom si to představovali. Takže, kdybych se do RS nedostal, byl bych rád, kdyby nová rada na tomhle návrhu zapracovala.

Předem všem děkuji za váš hlas a za čas, který jste museli ztrávit nad těmito řádky.

 

Lord Nememus
Zdravím hráče DE,
po cca 3 letech jsem se rozhodl opět kandidovat do Rady Starších neb její popularita klesá a hlásí se do ní stále méně hráčů-gentlemanů. Nerad bych, aby se Rada zvrhla a výsledkem její práce by byly zmatky. Ve hře mne najdete pod nicky Lord Nememus, Nememus a Ešus plecháèek. Jsem členem klanu Sec Mazec a Degen a spol. Děkuji za vaše hlasy


Lorm
Vážení spoluobčané...
Řeknu to stručně.
Mojim cílem je zrychlit jednání, zjednodušit udílení trestů, zefektivnit práci a zpřísnit tresty. Už žádné "důkazové nedostatky". Trestat s pomocí hodnocení popřípadě mučení.
Už dost vyžírkám co sají DE jako larvy díky slepotě zákona. Už dost lenosti RS. Už dost dlouhé čekání na opověď a doufání, že si to vezme člověk s mozkem a ne jen poběrčí RS platu. Tvrdé jednání se zločinci!!! Toť můj porgram...
s přáním trvalého zdraví a hbitého prstu....

 

paprsek3
Vážení hráči,
jistě jste si všimli, že uplynul jeden rok a máme tu nové volby do RS? Jistě jste si jako já všimli, že o tento post není valný zájem. Divíte se? Já tedy nikoliv, protože jde o nevděčný úkol, ale někdo to musí dělat, tak proč ne právě já. Co mohu slíbit, že udělám, když mne zvolíte? Jistě, mohli byste si přečíst, jak vyřeším problémy hry, ale kolik takových slibů jsme už slyšeli a rok se s rokem sešel a nic se nestalo. Když slíbím, že nebudu dělat nic a splním to, poznáte rozdíl? Věřím, že většina z Vás nikoliv, krom těch, kteří porušují kodex a své sliby. Nebuďte hloupí, nevěřte prázdným slibům a věřte v práci, neboť mě všichni znáte a víte, co ode mě čekat. Je to skoro rok, co zde spravuji fóra a před pár měsíci jsem se stal plnohodnotným adminem. Pokud mne zvolíte, tak toto spojení funkcí bude praktickou výhodou, ale také závazkem pro mne. Přesto jeden slib Vám dát mohu. Budu stát o to, aby se zveřejnili tresty udělené jak radou, tak adminy.
 

vakuu.m.2

Zdravím všechny hráčky a hráče Dark Elfa,
tato onlinovka mi dala hodně, hraju ji už 6 let a nelituju ani chvilky, kdy jsem se k tomu nechal uvrtat. Poznal jsem hodně supr lidí, některé další i na sraze, ale taky i ty nepříjemné. A kvůli nim máme Radu Starších. LPmu hodně vděčím za hru, dal mi možnost (jako vám) se seznámit s ostatními. A to mu chci nějak oplatit. Nejen koupí DE-kreditů za podporu hry, ale i pomoci mu držet hru v chodu a dohlížet na ostatní hráče, aby ctili Kodex a dodržovali jasná pravidla. Stal jsem se učitelem a radím nováčkům, když si řeknou. Já se chci dostat ale i dál a pomoci právě VÁM, kdo máte problém s porušením míru či jiným přestupkem. Volte mě, zajišťuji Vám rychlé řešení problému.
vakuu.m.2

Diskusní téma: Kandidáti do voleb 2011

Re: Podekovani

Datum: 02.10.2011 | Vložil: paprsek3

I já děkuji za zvolení

Re: Podekovani

Datum: 03.10.2011 | Vložil: Nememus

Taky všem děkuji za hlasy, však ono se vám to vrátí :)

Volby vseobecne, Juliankove vylevy

Datum: 27.09.2011 | Vložil: ProGamer


Som to uplne nedomyslel s tou kandidaturou. Nepocital som s tym, ze mi par dni chyba, tak nejak som bol v tom, ze mam 365 dni uz davno odohratych :) skoda, moja chyba.

Co sa kandidatov tyka, tak ja mam vyhodu a zaroven nevyhodu v tom, ze som tu len nieco cez rok, takze nemam az taky prehlad z rokov predoslych, skor len z toho co sa ku mne podostavalo cez inych hracov. Zaroven ale hraci nemaju v mojich ociach ziadne nalepky, za ciny, od ktorych uz uplynula dlha doba. Ludia sa menia :)

Z toho hladiska su pre mna jasnymi volbami Lahva, Paprsek, Lord Nememus, Vaakum a Arijec.

Lahva, paprsek a nememus toho uz v DE dost dokazali a arijec s vaakuom su snazivi typci, u ktorych nepochybujem, ze pociatocne nedostatky by dobehli aktivnou a nadsenou pracou. Aspon do doby, kym ich to nadsenie neprejde, bo ta nasa komunita nie je velmi vdacnym subjektom :P

Po tom co som cital v tom Juliankovom komente, tak je snad aj dobre, ze som kandidovat nakoniec nemohol. Kedze s nim vsetci, dokonca navyse aj mnou respektovani hraci ako Polyfungus ci Almir, hromadne suhlasia, coz ma pravdaze mrzi. Bolo by z toho istu dobu asi viac flamu ako uzitku. Hoci bezdovodne.

Osobne s Juliankom v par pripadoch suhlasim. V inych je zase dost mimo. Ospravedlnovat inych kandidatov nepotrebujem, to je na kazdom zvlast. Ale tym, ze je to momentalne najsledovanejsi web k DE, tak citim potrebu obhajit tie bludy o mne a z casti Arijca, kedze s nim hravam pravidelne v MoD a je to fajn chalan.

K tomu oznaceniu Arijca.. Zahladeny do seba? Ale no tak.. :) Snad to nie je nejaka forma starej dobrej ceskej a slovenskej ziarlivosti. A sice, ked je niekto v niecom dobry, uspesny, tak si treba najst nejaku spinu, vnutorne sa o nej presvedcit a vycapit to niekam na diskusne forum a ulavit si :) Posobi to tak. K tomu co stvaral predtym.. Holt nic o tom neviem. Vela ludi, casto sa s tym stretavam v onlineovkach, potrebuju zo zaciatku trosku vyburit a potom sa dostat do kludnych kolaji. Podobnych prikladov je na DE viacero.

K tomu co bolo pisane o mne... Nerobim si iluzie. Za docela kratku dobu som si stihol narobit kopu nepriatelov ale aj priatelov. Ako kamaratka z Lamiek, Sabca (Melian, Enid), rada trosku nadnesene hovori. Ludia ma tu bud miluju alebo nenavidia :) V nejakom sedom priestore s neutralnym nazorom sa nachadza mensina. Moze za to povacsinou moja agresivna a z velkej casti uspesna hra.

Predpokadam, ze u Sii (Julianek) su tie riadky tiez do znacnej miery ovplyvnene tym, ze cely ich klan na pockanie mlatim kazdu akcnu ligu, ktoru lognem. Ci uz su dvaja, traja styria alebo piati. Podobne tomu tak je aj v klasike.

Vyuzivanie bugov atd.. K tomu som sa niekolkokrat vyjadroval. Cele je to zalozene na sluzbe hromadne stavanie budov a rekrutovanie magov v akcnych ligach. A sice, ked clovek da hromadne rekrutovat magov, tak sa narekrutuju s takou bojaschopnostou, aka je v zemke pred rekrutom, tzn. povacsinou 100% a tym padom sa lepsie brani, utoci popripade zabera neutralky.

Vsimol som si to hned prvy tyzden co som bol na DE v akcnych a behom par dni, kedze ja som nemal ani poriadne prehlad ako to tu funguje, kontaktoval Gixian LPho, ci sa o tom vie a ze by sa to malo nejak osetrit, bo to kazi akcne ligy. LP mu odpovedal v zmysle, ze sa o tom vie, ze je to featura a moze sa to vyuzivat. Tudiz sa to da chapat tak, ze ked si clovek zaplati tu sluzbu, tak ma danu vyhodu. resp. moznost na tu vyhodu, kedze nie kazdy s tym vie efektivne pracovat. Nieco ako kupa zlata a many v klasickych ligach, ktora dava pravdaze obrovsku vyhodu tomu, kto si to moze dovolit.

Dana vec ma vsak stvala a cielom bolo prestat to pouzivat. Hoci je to znacne omezenie, ked clovek ma 15 minut na odohravku prepoctu a ma 100 zemi, tak tato sluzba znacne setri cas. odohrat taky kolos bez hromadneho stavania budov a rekrutovania magov je pomaly drina a clovek sa obera o akykolvek pozitok z hrania.

Pravdaze hned dalsiu ligu, co som logol som si na tom sam vylamal zuby, som tam s niekym bojoval, pricom som to rucne naklikaval, aby sa nemenila bojaschopnost a super to vyuzival. Ma to nastvalo a odvtedy to s cistym svedomim vyuzivam. Avsak niekolkokrat som sa snazil o to, aby sa to riesilo, kedze povodny zmysel akcnych lig je trosku inde.

Kontaktoval som Pumu s tym, ze nech to v RS poriesia. Oficialne dovolia alebo oficialne zakazu, idealne nech sa to poriesi v DE kode. Moja iniciativa bola neuspesna. Jednym z dovodom preco som chcel do RS bolo poriesenie zrovna tohto, snad sa tam dostane vakuum a bude sa moct realizovat namiesto mna :)

Dufam, ze po tomto obsirnom vysvetleni mi s tym uz da kazdy pokoj. Bugger urcite nie som a tiez neviem odkial ma Julianek to, ze sa chvalim tym ake mam pocitacove znalosti.. Clovece z teba by bol dobry populista niekde. Urcite som nikdy nic podobneho nehovoril, pretoze moje znalosti su uplne normalne, adekvatne priemernemu studentovi matematiky na MatFyze.

Vyhoda, ktoru mam v tomto smere oproti ostatnym ludom, nadobuda vyznam v pripadnej RS, kedze som niekolko rokov robil Multihuntra, Supporta a coAdmina na traviane.

Je to dlhe.. ale potreboval som si ulavit. komu sa to chcelo citat dakujem za pozornost, snad som presvedcil :)

Buducej RS prajem uspesne a kludne obdobie. Budu to mat tazke.

Re: Volby vseobecne, Juliankove vylevy

Datum: 27.09.2011 | Vložil: ProGamer

len dodam, ze pokial Juliankova sprava ma taku pravdivostnu hodnotu u inych kandidatov, ako ma v mojom pripade popripade arijcovom, tak je docela mimo a neodporucam ju povazovat za mienkotvornu :) Hoci v niektorych pripadoch tam nejaky nazorovy prienik je. ale to moze byt len statistika :P

Re: Volby vseobecne, Juliankove vylevy

Datum: 30.09.2011 | Vložil: Árijec

Děkuji za ochotu :) , já jsem se do rady přihlásil protože nemám doma co dělat a na DE koukám skoro každých 15 minut a tak bych nejspíš mohl být nápomocnej při řešení sporů .. protože moje osobní zkušenosti jsou takové že jsem čekal na odpověť třeba tři dny .. a to nemluvím o akčních když jsem je kdysi hrávat ( a dělal v DE bordel na což se tu asi naráží , ale vyrostl jsem z toho :) ) , tam jsem čekával na odpověď den a to je průser při akční lize ..

ale nevadí,volby už končí .. já se do rady nedostanu , tak přeju těm ostatním ať rada funguje .. hlavně rychle .. a tobě děkuji za to ospravedlňování :)) taky tě Miluju :D

FYAD

Datum: 26.09.2011 | Vložil: Almir

Je to utopická myšlenka já vím, ale pokuste se používat při hlasování zdravý rozum. Páč vidím tři normální lidi (Lahva, Paprsek a Nemen) a zbytku bych nesvěřil ani komentování zavřené ligy. By Almir

P.S. Julianek to shrnul moc hezky

Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 25.09.2011 | Vložil: Polyfungus

Musím uznat, že ač je to politováníhodné, je Juliánkův titulek až krutě pravdivý a značně se s ním ztotožňuji. Svoji kandidaturu jsem taky zvažoval, ale nakonec jsem od ní z nedostatku času upustil, abych v RS nebyl spíš přítěží. Proto jsem sám zvědav jak bude zvolená RS nakonec fungovat.

Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 22.09.2011 | Vložil: Julianek

Shrnu tady svoje důvody, proč tyhle volby jsou fraška a fungování nové RS bude jedna velká katastrofa.
Árijec - před časem známá problémová postavička z akční 1, nyní člen prestižního klanu MoD zahleděný do své vyjímečnosti.
Ent Kyslík - velký diskutér na fórech a srandista, který si práci RS představuje jak Hurvínek válku, jak je vidět z jeho populistického a nesplnitelnáho programu.
Hrabě de Kubicius - s minimem zkušeností aktivní na všech frontách, popletené komenty, nalogované desítky lig, kde ztrácí přehled s kým už smlouvu uzavřel a s kým ne, asi by řešil velmi často v RS sám sebe
Lahva - veterán, který jediný ví do čeho jde, ale asi už neví s kým bude muset pracovat v RS , upřímnou soustrast.
Lorm - jeden z problémových lidí DE . Už z jeho volební řeči srší věta "Teď si to s vámi vyřídím, Kodex-nekodex důkazy -nedůkazy"
Paprsek - admin for, kde pracuje na plný úvazek, asi další, kdo by mohl Lahvovi pomoci, pokud už ho další práce pro DE nezahltí
ProGamer - zajímavá hvězda posledního roku na DE , netají se svými počítačovými znalostmi, ani tím, že umí využít nedostatků v programu DE ke zlepšení svojí hry. Bude jistě zajímavé sledovat jeho rozhodování ve sporech, kdy někdo využije bug ke svému posílení, či oslabení soupeře.
vakuu.m - dlouholetý hráč, kterému se podařilo na DE srovnat styl (který býval často dost svérázný), i získat nadhled. Poslední do trojice mušketýrů Lahva + Paprsek. Nezávidím jim jejich úlohu v RS.


Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 22.09.2011 | Vložil: lorm

Jo krasavče proč si se nepřihlásil sám? Připomínáš mi voliče co nejde k volbám a pak nadává na koho může... Takže si pohov a běž si křičet do tmy někam jinam... Adios...

Re: Bída na DE dosáhla vrcholu

Datum: 22.09.2011 | Vložil: Hrabě de Kubicius

No, desítky lig?? Nikdy jsem neměl ani 10 nicků a teď jsem na radu několika výborných hráčů snížil počet nicků na 6, při čemž využívám teď jen 4 a nehodlám tento počet zvyšovat... A svoje sarkastický poznámky si nechej na jindy....

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Přidat nový příspěvek