Představení kandidátů pro doplňkov volby RS

06.03.2022 15:09

Rada Starších - Doplňkové volby

Do doplňkových voleb se přihlásila čtveřice velmi silných kandidátů. V rozmezí 6.3.-10.3. tudíž prosím svým hlasem rozhodněte, kdo z kandidátů doplní RS. Kandidátské řeči jednotlivých kandidátů, kteří se uchází o Váš hlas jsou níže.


Aladinn
Prečo by som mal byť v RS ???
DE hrám už 9 rokov ....myslím že férovosť a čestnosť je na prvom mieste. Nikdy som nemal trest a myslím že v hre som už riešil veľa sporných vecí a hádok. V hre alebo na fórach sa snažím vždy poradiť a neberiem ohľad či riešim , pomáham nováčikovi alebo veteránovi. Dúfam že sporov nebude veľa , no ak by predsa , popasujem sa s tím spoločne s ostatnými v RS.


Alkir
Zdravím celou komunitu Dark Elfa, nakonec jsem se rozhodl zkusit štěstí a kandidovat na uvolněné místo radního. Déčko hraji už více jak 16 let a za tuto dobu jsem toho zažil mnohé a hodně toho pamatuji. I když nepatřím mezi nejznámější hráče, tak se občas objevuji na meziligovém fóru a ti, co byli v listopadu na srazu v Brně, mě mohli osobně aspoň trochu poznat. Nejčastěji mě můžete potkávat v lize NE jak hraji za Enty (v době psaní tohoto článku tam nejsem). I když o sobě nedávám moc znát, tak si udržuji docela slušný přehled o celém dění v DE.
Jelikož mi není osud Dark Elfa lhostejný, rád bych chtěl přispět alespoň malou troškou do onoho pověstného mlýna. A to tím, že chci pomoci ostatním radním v jejich práci. Ale bez Vás a Vašich hlasů to nepůjde.
A co získáte, když mi dáte svůj hlas? Férové, upřímné a slušné jednání pro ty, co budou hledat pomoc, nebo radu. A rychlé, rázné a spravedlivé potírání všech nekalosti a podvratných živlů.
Pokud byste měli jakékoli dotazy, nebojte se napsat, budu se snažit odpovědět co nejdříve a jak nejlépe budu umět.
S úctou Alkir

 

 

Morx
Bez proslovu / kandidátská řeč nedodána

 

 

Xpajas
Ahoj komunito,
většina z Vás mě již znají, takže se nemusím moc představovat. Pokud mě zvolíte, budu se za Vás bít až do roztrhání těla a navrátím RS slávu z dob 2013/2014 kdy jsme společně s bratrem (vakuu.m.2) vymýtili korupci a zločinnost klesla na minimum. Takže neváhejte a dejte mi hlas.