Rada Starších tvrdě trestá!

14.08.2012 22:19

Vážené pařmenky, vážení pařmeni,

po delší době se stal v Darkelfovi přečin daleko horší než nějaké porušení míru. Jedná se o krádež DE-kreditů a hrdinů (kteří byli bohužel zhodnoceni na aukci a jsou nenávratně pryč). Boží mlýny melou pomalu, ale jistě a s pomocí admina paprska se mi podařilo zloděje vypátrat. Zloděj byl chytrý, použil jiný nick a své schoval pod jinou IP adresu, aby nebyl hned dopaden. Avšak případ nebyl odložen pro nedostatek důkazů a po měsíci se odhalil. Rada Starších nekompromisně vyřkla ortel: dvouletý cejch, bílá mínuska a půlroční BAN na všechny zlodějovy nicky. Budiž to podporou pro poškozené, kudla do zad RS haterz a strašákem pro budoucí pokušitele.

 

Jedná se o hráče Gedzzitka (Gedzzitka II, Gedzzitka IV, Gedzzitka V).

 

 

Závěrečné poučení? Abyste předešli případným ztrátám a potížím, pokud někomu dáváte svoje klíče, nezapomeňte si je zase změnit (pokud se jedná o odtah). Aneb hláška ze Steamu - Never tell password to anyone!

Diskusní téma: Rada Starších tvrdě trestá!

Propadlé deky??

Datum: 16.08.2012 | Vložil: Celegorn

Argument, že by deky stejně propadly je totálně mimo mísu. Prostě to není jeho majetek, tak na něj nemá nárok i kdyby ty deky propadly. Tuhle argumentaci gedze fakt nechápu.

Re: Propadlé deky??

Datum: 16.08.2012 | Vložil: vakuu.m.2

Taky to udělal přes bokový účet, který nechal měsíc ležet ladem. Stejně to nepomohlo a trest je (domnívám se) spravedlivý.

Re: Re: Propadlé deky??

Datum: 16.08.2012 | Vložil: Cassinai

Měsíc? Wow, tak to vás obdivuju, že jste vydrželi pátrat :-)
Darkelfovy mlýny melou pomalu, ale jistě :-)

Re: Propadlé deky??

Datum: 16.08.2012 | Vložil: Vojtech III.

No, já bych si ty deky klidně vzal. Bylo by docela dobrý dát hrdiny, jejichž majitel byl vymazán do aukce. viz. Dave Lister

Dobrá práce

Datum: 15.08.2012 | Vložil: Pluhtík

Dobrá práce, paprsku a všichni ostatní. Je to svinstvo, co Gedzzitka udělal. Koho okradl?

A co tím vůbec sledoval? Musel přece vědět, že deky si jednou pošle na účet a tím se prozradí...

Re: Dobrá práce

Datum: 15.08.2012 | Vložil: vakuu.m.2

Jména okradených není třeba zmiňovat, celkem šlo o 40,8 DE-kreditů. Gedzz to obhajuje tím, že nicky by "propadly" a DEKů by byla škoda. Bohužel pro něj tato výmluva není brána v potaz, jelikož LP prodloužil lhůtu pro pobyt v pekle na 2 léta, navíc když se na nick přihlásíš, aniž bys logl do ligy, tak automaticky posouváš hranici výmazu ze systému. Dle mého se jednalo o alibistickou obhajobu a dle toho jsme v RS trestali.

Re: Dobrá práce

Datum: 16.08.2012 | Vložil: paprsek3

No já sice děkuji za uznání, ale já jsem jen posílal výtahy ze systému.

Přidat nový příspěvek