Doplňkové volby za 2 rezignuvší radní, Nemema a Stařešinu Lahvu

23.04.2012 00:24

Zde se nachází seznam kandidátů s jejich programy

 

Faust1 - Vážení hráči a vážené hráčky, všichni jistě vidíte, co se v současné radě děje a jistě jste tím zhnuseni stejně jako já. Chcete s tím něco dělat?    Volte mě. Co Vám mohu slíbit, když mě zvolíte?    Přinesu do rady čerstvý vítr. Udělám, co bude v mých silách, abych vykořenil plevel, který se v radě usadil. Pokud zvolíte mě, tak se zasadím, aby rada opět rozhodovala spravedlivě a aby z ní byl opět fungující orgán, který bude hájit spravedlnost v DE. Rada starších stojí před vlastní zkázou a my s tím musíme něco udělat. V radě musí sedět jen lidé, kteří hrají fair-play a to jsem já, proto Vás žádám, volte mě, volte Fausta, jediného kandidáta schopného s tím něco udělat.

 

DragonSpar - https://www.youtube.com/watch?v=MzHAthKXsKs

 

Revenan - bez programu

 

Ent Kyslík - Dobrý den, vítejte u Kyslíkovy suché kandidátky. Předem děkuji za čas, který jejímu přečtení věnujete. Jsem Ent Kyslík - vidina nezaujaté spravedlnosti, odpovědnosti a nadšení ve světě špatných rozhodnutí a morálně pokleslých radních, zvláště pak radních z klanu Royal Guard, který měl ještě nedávno ve stanovách podmínku, že členové klanu hlasují v demokratických hlasováních, jak jim velitel nakáže. Kromě odpovědné práci radního chci zavést změnu úkolů pro začátečníky a to zejména zavedení obsahu s informacemi o RS a mírové politice. Ideálně bych rád prosadil i mírné pozměnění odměn. Ent Kyslík děkuje za Vaše hlasy a slibuje, že jeho rozhodnutí budou stejně suchá, ale objektivní, jako tato volební zdravice. :)

 

Patrac999 - Zdravim, rozhodl jsem se kandidovat na post člena Rady starších se záměrem pomoci jí překlenout těžké období, které zrovna prožívá. DE hraji 4-5 let, takže se ve hře alespoň průměrně orientuji. Věřím, že v případě mého zvolení udělám mnoho dobrého pro hráče, respektive pro celou hru.

 

Sephiroth - Zdravím všechny hráčky a hráče DE. Rozhodl jsem se, že čas nadávání pro mě pominul a je třeba, abych udělal něco více a poté spokojeně zaplout zpět do davu. Případně skončit mimo zvolené radní a s čistým svědomím říci, že jsem se o něco pokusil. Za těch pár let hraní jsem procestoval všechny patra pyramidy (kupodivu i akční), takže si dovolím tvrdit, že trocha i DE rozumím a budu schopen funkci vykonávat. Zároveň mohu slíbit poměrně snadnou dostupnost. Co změnit?    Větší transparentnost. Každý případ a jeho průběh jednotlivě popsat s krátkým komentářem radního, ať má hráčská veřejnost přehled. Výklad kodexu ve sporných/často porušovaných bodech. Dále se domnívám, že je čas pozměnit fungování RS jako celku, či způsobu volení zástupců. Případné změny by měly napomoci k tomu, aby se zvýšil počet schopných a spolehlivých zájemců o práci radního, kterých je poslední dobou citelný nedostatek. Tím pádem, aby byla DE-veřejnost spokojena s fungováním RS. Děkuji všem za jejich čas. Případné dotazy uvítám (pošta/ICQ).  ~Sephiroth

 

Ja Nefiim - Důvod pro mou přihlášku je prostý. Tuto hru hraju s přestávkami cca 5 let a během hraní jsem získal spoustu zkušeností. Můj hlavní bod, co bych chtěl udělat bylo, aby se zaměřilo více na fórum nápady, jináč mi vypadá zbytečně, protože ač někdy dobré nápady ( cca 10% z celkového počtu) tak se podle nich nic nezmění, i když neříkám, že je tato hra vedena špatně, i když se mi to zřejmě stejně nepovede =/ Jinak jsem připraven plně se zapojit do plnění úkolů rady, což je podle mého soudu z 95% ze 100% úkolů rady starších.. Předem děkuji za každý hlas.

 

 

 

Diskusní téma: Doplňkové volby za 2 rezignuvší radní, Nemema a Stařešinu Lahvu

Lahvon

Datum: 26.04.2012 | Vložil: DragonSpar

Napsal si to sám, program se musí brát s rezervou, je to precenovany.. kazdy volby sou tu stejny reci.. a stejne houby se stane :) proto .. kdyz se na to clovek podiva z druhe strany.. je psani programu zbytecna ztrata casu :) duležité je, aby kandidat co bude zvolen, mel cas, byl aktivni a svedomity a vsichni budou spokojeni.. .. a todle zjistis az po volbach.. jak kdo nakonec bude pracovat.. i ten co ti tu napise nejlepsi projev, se na to ve vysledku muze vysrat.. :)

gj

Datum: 23.04.2012 | Vložil: Orbrin

Myslím, že Vakuum svým komentářem zajistil Revenanovi křesílko :-D

Re: gj

Datum: 23.04.2012 | Vložil: Orbrin

I když já stejně vždycky volil podle jmen a program tyhle volby čtu poprvé, protože někdo, kdo není v radě, nemá zpravidla ponětí co nakonec bude dělat a kam až budou jeho pravomoc sahat a tak naslibuje nesmysly

Re: gj

Datum: 24.04.2012 | Vložil: Lahva

To je pravda, ze volebni programy se musi brat s rezervou,. me jen spis zajima ten princip - udelat si cas a napsat par slov + zjistit, jestli budouci radni, vlastne mozna i staresina, bude vedet, jak se dostane na verejny RS web.

RS

Datum: 23.04.2012 | Vložil: Lahva

Mel bych dotaz na Ravenana: Mohl bys mi rict, co te tahne do RS? Nikde nevidim tvuj projev, ceho se budes drzet a za cim si pujdes. Rad bych te volil, ale nevim, zda dokazes byt dobry radni, kdyz sis nenasel cas na sespsani par vet.

nic?

Datum: 23.04.2012 | Vložil: Lahva

Funguje to?

Re: nic?

Datum: 23.04.2012 | Vložil: vakuu.m.2

Funguje to dobře ;) Jen nevím, jestli se od něj dočkáš odpovědi, zda to tu kontroluje.

Re: nic?

Datum: 23.04.2012 | Vložil: Lahva

Ja si pockam, podle toho mu dam nebo nedam hlas :-)..

Re: Re: nic?

Datum: 23.04.2012 | Vložil: paprsek3

To se docela načekáš :D

Re: Re: Re: nic?

Datum: 23.04.2012 | Vložil: vakuu.m.2

Sraz radních, ať už bývalých, či aktivních? :D

Přidat nový příspěvek