Marbon - nepoučitelný HODNOTITEL

18.05.2014 13:40

Marbon (18.5. 2014)

V polovině dubna jsem řešit případ, kdy si více hráčů nezávisle na sobě stěžovalo na hráče Marbon, který již nějakou dobu záporně hodnotí spolu s nesmyslnými komentáři povětšinou všechny hráče v lize nebo alespoň poměrně velké množství. (Např.: "Trpaslíci jsou důní červy a ty bydlíš daleko od hor? Pitomost!" nebo "Špatný výběr jména, kámo." či "Zdar sousede, já jem HODNOTITEL" atd.). Hráčům, co si stěžovali se to samozřejmě nelíbilo a kazilo jim to požitek ze hry. I přes to, že jsem již tehdy požadoval přísný trest, bylo mu nakonec pouze domluveno a udělena výstraha s tím, že porušuje Preambule DE a zkrátka chová se jako pitomec. 

Nicméně za cca měsíc se RS opět ozval(i) další hráči, kteří měli s Marbonem úplně stejný problém. Případ jsem si mile rád vzal a po pár dnech byl vynesen plénem RS rozsudek: BAN na dobu 12 měsíců.

Doufám, že je Marbon poučen. Pro případ, že by se něco podobného v budoucnu opakovalo, mám samozřejmě i jeho IP adresu a další potřebné informace, aby byl podobný problém co nejrychleji vyřešen. 

 

Aktualizace k 21.5. 2014

Hráč si vůbec nic nedělal z toho, že jsme mu zabanovali nick, tento článek o něm byl rozšířen po DE a založil si nový nick "Hodnotitel" a opět začal rozdávat mínusy atd. Chvíli to trvalo nicméně nakonec je situace vyřešena následovně; Lord Pletron udělil trvalý BAN na jeho IP 88.100.58.214. Snad je tomu konec.

 

- Bublifuk