Přenechávky, přenechávky...ve 2D se jim nějak líbí

17.09.2010 08:15

Dvě přenechávky, hodně hráčů, mnohé porušení Kodexu = hodně trestů!
Případ první: Přenechávka několika zemí pro mága Řádu okřídlených Lordkikina1.
Případ druhý: Malá přenechávka zemí na portálech.

Případ první.
Alianční mág Řádu okřídlených Lordkikin1 má na hranicích hráče Kremláček (minulý věk hrál s ŘO). Je 5. den věku a hráč Kremláček odjíždí pryč, nechává klíče známému, aby ho odehrál. A od té doby se začínají dít věci!

5. den Lordkikin zabírá hráči Kremláček 4 země (do útoků i do základních zemí! spokojenosti). Útoky procházejí. Kremláček posílá útok na zemi, kde má zajatého svého hrdinu Lorrdkikinem, když oba hráči útočili na stejnout neutrálku.

6. den Lordkikin dále útočí na hráče Kremláček (útoky síla 30 a méně). Opět do útoků i zákl. zemí spokojenosti. Dokonce poslány i loupeživé útoky na stejnou zemi (úspěšné).

Mohlo by se to zdát vše jako náhoda...ALE

5. den se na nick Kremláčka loguje neznámá IP, další den se loguje IP, ze které odehrává hráč Griffin!, další den Lakovač rakví! Náhoda?! Zřejmě ne.

Vzhledem ke všem okolnostem, které má RS k dispozici (screeny mapy, screeny hlášení, přehled logování IP na konkrétní nick, výpovědi hráčů) došla k tomuto závěru:
V lize 2D došlo k několikanásobné přenechávce zemí navíc ve spojení se zneužitím klíčů od účtu nicku Kremláček. Potrestání budou tito hráči:
Lordkikin1: Mínus, výmaz z ligy, ban na nick
Grifins: Mínus, ban na nick
Lakovac rakvi: Ban na nick
"neznámá IP": BAN na IP


Případ druhý:
Tergeron a Blaster
Přenechávka zemí na portálu. Došlo k výměně jedné země. Hráči se doznali na aliančním fóru.
Trest je mírnější než v prvém případě.
Blaster: Mínus (není v lize)
Tergeron: Mínus a výmaz