Případy - listopad 2016

02.01.2017 22:19

Případy - listopad 2016

Cursed: Genocida a potopa22 - 3D

Dohodli si klasický mír, který byl potvrzen a poté hráč potopa22 zaútočil na zemku s hrdinou. Hrdina utekl a Genocida ho stáhnul, ale o jeden život přišel. Než proběhla komunikace mezi hráčem Genocidou, RS a Potopa22, tak následoval další přepočet a Potopa22 opět porušil mír útokem na Genocidu.  Potopa22: byl mu udělen cejch, vymazán z ligy, bílé mínus, a odebrán 1 dek na účet Genocidy.

Almir: Matazius a Cardeas

Matazius a Cardeas měli mír. Matazius ho porušil a dva dny po sobě útočil. Cardeas to zkoušel řešit s ním, ale pak napsal na radu. Matazius je nováček co nechápe význam míru. Tak mu byl velmi podrobně vypsán kodex, co má dělat, jak má hrát, jak mají probíhat reparace. Matazius reparoval a bylo mu uděleno bílé mínus.

BlackT: Gleer a Hodný Vládce Spunt

Gleer se obrátil na RS s porušením míru. Hráči neměli uzavřený mír. Hodný Vládce Spunt slíbil daný přepočet neútočit a to dodržel. Jiný hráč z aliance Spunta zakouzlil Gleera nespem. Alianční mír mezi aliancemi domluvený nebyl, takže o porušení míru se opět nejednalo. RS konstatuje, že Hodný Vládce Spunt mír neporušil a Gleera poučila.

-zapsal- Chesstik, stařešina